Vragen? Bel 0527 - 20 40 56

Over ons

Hulst Campers is een RDW erkend familiebedrijf die zich richt op de in- en verkoop van jong gebruikte integraal campers, meestal van het merk Hymer.

Hulst Integraal Campers B.V. is in juni 2013 opgericht door Jan en Femmy Hulst. Bij die oprichting werd het bedrijf ‘Trouwborst Campers’ uit Marknesse overgenomen en werden de werkzaamheden ook aldaar voortgezet, onder dezelfde naam en hetzelfde adres. In 2014 kwam zoon Patrick, vanwege de aanhoudende drukte, bij in het bedrijf werken. 
 

5 jaar na oprichting en vele Hymers later verhuisde het bedrijf van de Scharnier 5 te Marknesse naar de Meppelerweg 153 in Onna (Steenwijk).  Met deze verhuizing was ook het moment aangebroken om de eigen bedrijfsnaam naar voren te halen en een nieuw tijdperk in te gaan. Dit doen we uiteraard met dezelfde passie en enthousiasme voor campers zoals u van ons gewend bent! 
 

De specialisatie in Hymer campers zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat de mooiste jong gebruikte Hymers in Onna staan. Hulst Campers staat voor een persoonlijke benadering. Al onze campers staan in een ruime sfeervolle showroom waarin u ze op uw gemak kunt bezichtigen.


Al onze Hymers zijn meestal uitgevoerd met de meest denkbare opties. Heeft u toch nog wensen? Wij monteren het graag voor u in onze werkplaats.

U zoekt een camper?

Neem dan contact met ons op! U kunt ons, ook buiten de reguliere kantoortijden, bereiken op 0527-204056. Wij beantwoorden graag uw vragen en/of plannen een afspraak met u!

Bekijk ons aanbod