Vragen? Bel 0521 - 44 10 55

Vragen? Bel 0521 - 44 10 55

Over ons

Hulst Campers is een RDW erkend familiebedrijf die zich richt op de in- en verkoop van jong gebruikte integraal campers, meestal van het merk Hymer.

Hulst Integraal Campers B.V. is een familiebedrijf gespecialiseerd in de in- en verkoop van jonge integraal campers, vaak van het merk HYMER. Door deze specialisatie kunnen wij garanderen dat de mooiste HYMER occasions in Onna (Steenwijk-Zuid) staan.

Jan en Femmy Hulst hebben, na 25 jaar lang een succesvolle groothandel in de automotivebranche gehad te hebben, Hulst (Integraal) Campers opgericht. In 2014 kwam zoon Patrick na het afronden van zijn opleiding bij in het bedrijf werken.

Wij hanteren hoge eisen aan de campers die wij inkopen zodat we een camper kunnen leveren die meer toekomst heeft dan historie. Al onze campers staan in een sfeervolle verwarmde showroom vlak naast de A32. Zo kunnen we u eventueel ook in de avonduren of met slechte weersomstandigheden ontvangen. 
Omdat wij graag voor elke klant ruimschoots de tijd nemen werken wij graag op afspraak. 

Onze werkplaats is ingericht exclusief voor eigen klanten. Dus een camper die wij nog net wat completer mogen maken? Of mocht er na aankoop onverhoopt iets niet helemaal werken zoals het hoort? Dan zijn wij in staat om dit snel voor u op te lossen. Ook na (!) de garantieperiode. Dit alles in samenwerking met onze monteur die bijna 20 jaar specifieke HYMER ervaring heeft op het gebied van de campertechniek. Daarnaast hebben we alle andere expertises zoals schadeafhandeling, voertuigtechniek etc. onder handbereik. 

Benieuwd of wij ook uw HYMER kunnen leveren? Bel, mail of kom gerust eens langs om uw wensen in een gemoedelijke sfeer door te spreken! De familie Hulst staat voor u klaar!

 

U zoekt een camper?

Neem dan contact met ons op! U kunt ons, ook buiten de reguliere kantoortijden, bereiken op 0521 - 44 10 55. Wij beantwoorden graag uw vragen en/of plannen een afspraak met u!

Bekijk ons aanbod